Goede voetverzorging is een noodzaak

 

Je ziet er graag goed uit, de dagelijkse zorg voor je uiterlijk vind je heel gewoon. Maar hoe zit het eigenlijk met je voeten? Wanneer krijgen die de aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn en het eelt branderig voelt of een likdoorn steekt?

Met goede, regelmatige verzorging van je voeten zijn problemen te voorkomen.

 

Voor wie?


Of je man of vrouw bent, jong of oud, wel of niet sport, iedereen is gebaat bij goede verzorging van de voeten. Want realiseer je je weleens dat je hele gewicht op je voeten terecht komt? Wanneer je voeten pijnlijk zijn, dan kan het zijn, dat door een onbewuste verandering van de houding  nek-rug-heup of knieklachten kunnen ontstaan. Een regelmatige pedicurebehandeling kan je niet alleen van al je ontstane ongemakken verlossen maar je helpen in het juist voorkomen daarvan.

 

Wat doet een pedicure? 

 

Een volledige behandeling begint met het desinfecteren van de voeten, daarna worden uw teennagels geknipt, het polijsten van de nagelplaat, verwijderen van eelt en eventuele likdoorns, daarna worden uw voeten ingesmeerd met een geschikt hydraterend voetprodukt. 

 

 

De eerste afspraak

 

Deze afspraak zal ongeveer 60 minuten in beslag nemen aangezien eerst de voeten goed bestudeerd moeten worden. Uw gegevens en voetproblemen worden ingevuld op een persoonlijk anamnese formulier. Er wordt ook aan u uitgelegd wat er precies allemaal gedaan gaat worden aan uw voeten.

 

Vervolgafspraak

 


Normaliter is een behandeling van eens in de vier tot zes weken voldoende. Uiteraard is dit helemaal afhankelijk van de aard van uw voetproblemen. Het kan dus zijn dat de frequentie wat hoger ligt, hiervan wordt u op de hoogte gebracht.

 

€  22.00   20 minuten

€  28.50   40 minuten

€  35.00   60 minuten