Mijn naam is Hermien van Rijsoort. Sinds 1992 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en  ik ben tevens gediplomeerd pedicure. In de afgelopen jaren heb ik een trouwe cliëntenkring opgebouwd.  De professionele behandelingen bied ik u aan in mijn comfortabele salon welke gevestigd is op de begane grond zodat deze voor iedereen toegankelijk is. 

Een goede gezichtsverzorging is erg belangrijk. Uw huid heeft veel te verduren door interne en externe invloeden en heeft daarom een goede verzorging nodig om zo het verouderingsproces zo goed mogelijk te begeleiden.  Na een intake en huidanalyse kiezen we samen een behandeling die geheel is afgestemd op uw huidtype en uw wensen. Zodoende is een behandeling een echte oppepper voor uw huid met zichtbaar resultaat.

 

Maar een schoonheidsbehandeling is niet alleen goed voor uw uiterlijk. Het is ook een oppepper voor uw innerlijk. Even weg van ons drukke en stressvolle bestaan en even een moment voor uzelf. In een ontspannen sfeer kunt u genieten van persoonlijke aandacht, u lekker laten verzorgen met o.a. een heerlijke gezichtsmassage om zo geheel tot rust te komen. Ontspanning, aandacht, rust en resultaat staan bij mij hoog in het vaandel.

 

Ook uw voeten zijn bij mij in goede handen. Goede zorg voor uw voeten is belangrijk. Tenslotte dragen uw voeten u uw leven lang. We belasten ze intensief dus wees er zuinig op, u heeft maar 1 paar. Geef ze de aandacht en professionele zorg die ze verdienen.

Ik bied u diverse gezichts- en voetbehandelingen aan. Tijdens de behandelingen wordt gewerkt met plantaardige producten welke hypo-allergeen en dierproefvrij zijn. De producten voor thuisgebruik kunt u ook bij mij aanschaffen. 

Ook voor korte behandelingen kunt u bij mij terecht zoals epileren, harsen, verven van wenkbrauwen en/of wimpers, benen harsen, teennagelreparatie, voetonderzoek en gellak.

En denkt u ook eens aan een persoonlijk kado in de vorm van een kadobon. Feestelijk door mij ingepakt voor elk bedrag verkrijgbaar.

Kijkt u eens rond op mijn website voor alle mogelijkheden en voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen.

Schoonheids & Pedicuresalon 

 

Hermien van Rijsoort

's-Herenstraat 83

3155 SM Maasland

 

 

Tel: 06 28653580

 

email: info@schoonheidssalonpedicure.nl

 

 

 

 

 

Kamer van koophandel  277135

AGB Zorgverlener 96-008125

AGB Praktijk 96-(0)58193

KRP 9190

Provoetnr. 3541